Workshops Paaldansen

paaldans-workshop
Voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten (sportief en/of sensueel getint) en andere festiviteiten bieden wij vele mogelijkheden. Wij kunnen zowel op een door uw uitgekozen locatie (paaldansen kan werkelijk OVERAL). Wij nemen dan gewoon onze mobiele palen mee .Maar u kunt ook komen in een van ons vele studio’s/locaties door heel Nederland heen waar de palen als klaar staan.

Over onze workshops
Workshops duren standaard 2 uur en worden gegeven voor zowel kleine en grote groepen, met 1 of meerdere instructrices, wij zijn zeer flexibel – u kunt uw wensen aangeven. Voor een groep onder de 10 personen is er ook mogelijkheid op een workshop van 1 uur.
Tijdens een workshop worden een aantal technieken aangeleerd, gevolgd door een showtje van een van jullie ??? en een spectaculaire demonstratie van de paaldans instructrice(s) aan het einde!
Waarschuwing: paaldansen is leuk EN verslavend.

Ook geven wij workshops voor in sportcentra. Wij nemen de palen mee en geven in overleg met het desbetreffende centrum workshops van 2 x 1 of 2 uur,
Locaties
Wij hebben 40+ locaties, onder andere de grotere steden:
 - Rotterdam
 - Eindhoven
 - Den Haag (Scheveningen)
 - Groningen
 - Utrecht
 - Amsterdam
 - Breda
… en nog vele andere kleine locaties in Nederland!

Voor vragen over onze kleinere locaties en de mogelijkheden op uw eigen locatie kunt u een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.