Opleidingen en materieel

Paaldans podia verhuur

Events
Palen en/of podia huren geschikt voor poledance, paaldansen, polesports, polefitness, sportief paaldansen?  Dan bent u op het goeie adres!
Denk aan feesten, verjaardagen, festivals, bruiloften, optredens en partijen – geen locatie of evenement is te gek. Onze podia zijn al regelmatig gebruikt op het media park bij progamma’s zoals Paul De Leeuw, Koffie Tijd, Holland’s Got Talent, Everybody Dance Now, So You Think You Can Dance, en het meest recente progamma Celebrity Pole Dancing

Producten
Wij bieden zowel een spinning paal als een statische paal aan, met of zonder podia (podia zorgt ervoor dat de paal los staat van het plafond – metingen zijn geen issue!). Alle podia zijn degelijk en makkelijk in elkaar te zetten. Wij leveren producten aan speciaal voor degene die aan paaldansen, poledance , sportief paaldansen, polefitness, polefit etc  doen.

Levering
Alle paaldansen, poledance, polefitness, polesports producten kunnen zelf opgehaald worden in Rotterdam of Gouda. Ook kan er gewoon geleverd worden tegen een meerprijs.
Voor het overleggen van het brengen en ophalen van podia/palen kan je contact met ons opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Over ons

Denise MulderAl 10 jaar gedegen kwaliteit in workshops en cursussen

Ben je geïnteresseerd in paaldansen? Dan zit je bij ons goed.
Paaldansen.nl is opgericht door tweevoudig wereldkampioene poledance Denise Mulder en bestaat al in Nederland sinds 2004.

Denise Mulder heeft vanaf 2004 in samenwerking met fitness instructeurs en -instructirces de sportieve versie van poledance ontwikkeld: "Pole fitness', een workout waarin je de paaltechnieken op een correcte, verantwoordelijke en veilige manier aanleert.
Deze workout is zeer succesvol gebleken als groepsles in sport- en dansscholen. Hierdoor is poledacing tegenwoordig steeds meer op pole fitness gaan lijken.

Paaldansen.nl werkt om die reden veel samen met polefitness, o.a. door gebruik te maken van dezelfde materialen.

Onze instructrices hebben hun opleiding genoten bij Denise Mulder, ndat zij uit de V.S. was teruggekeert.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van de juste informatie en kennis.

 

Lessen/Cursussen Paaldansen

paaldans-cursus

Hou je van paaldansen ,poledance,sportief paaldansen,polesports of polefitness?
Kom je niet verder of zoek je een andere locatie??

Of heb je het ergens gezien op tv bij bijv. celebrity poledancing of holland got tallent enz. of heb je een keer een workshop gevolgd, of gewoon omdat je het leuk lijkt en lijkt het jou ook erg leuk om het een keer te proberen?
Dan ben je bij ons op het juist adres!

Wij hebben les locaties door heel Nederland. Onze lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht fitness achtergrond, leeftijd, geslacht, of gewicht. Geen excuses!
Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Instructeur worden
Ben je helemaal verslaafd aan paaldansen, lijkt het je gewoon leuk om instructeur worden? Wij bieden een veilig, prettig en educatief opleiding van verschillende niveaus aan.
Lesgeven is echt een vak, dus als je niet helemaal zeker weet of je geschikt zou kunnen zijn als instructeur, kan je met al je vragen bij ons terecht via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Workshops Paaldansen

paaldans-workshop
Voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten (sportief en/of sensueel getint) en andere festiviteiten bieden wij vele mogelijkheden. Wij kunnen zowel op een door uw uitgekozen locatie (paaldansen kan werkelijk OVERAL). Wij nemen dan gewoon onze mobiele palen mee .Maar u kunt ook komen in een van ons vele studio’s/locaties door heel Nederland heen waar de palen als klaar staan.

Over onze workshops
Workshops duren standaard 2 uur en worden gegeven voor zowel kleine en grote groepen, met 1 of meerdere instructrices, wij zijn zeer flexibel – u kunt uw wensen aangeven. Voor een groep onder de 10 personen is er ook mogelijkheid op een workshop van 1 uur.
Tijdens een workshop worden een aantal technieken aangeleerd, gevolgd door een showtje van een van jullie ??? en een spectaculaire demonstratie van de paaldans instructrice(s) aan het einde!
Waarschuwing: paaldansen is leuk EN verslavend.

Ook geven wij workshops voor in sportcentra. Wij nemen de palen mee en geven in overleg met het desbetreffende centrum workshops van 2 x 1 of 2 uur,
Locaties
Wij hebben 40+ locaties, onder andere de grotere steden:
 - Rotterdam
 - Eindhoven
 - Den Haag (Scheveningen)
 - Groningen
 - Utrecht
 - Amsterdam
 - Breda
… en nog vele andere kleine locaties in Nederland!

Voor vragen over onze kleinere locaties en de mogelijkheden op uw eigen locatie kunt u een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.